Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nemrég jelent meg a Sony PSP 3000-es verziója, mely beépített mikrofonjával és új fejlesztésű kijelzőjével hívta fel magára a figyelmet. Sajnos azonban úgy tűnik, hogy a legújabb masina képernyője sem sikerült problémamentesre. Érdemes visszaemlékezni, hogy a legelső PSP változat kijelzője elsősorban pixelhibákkal küszködött és viszonylag magas válaszidejétől sem voltak elragadtatva a rajongók. A PSP 2000-es verzió már megoldást talált a képpontproblémákra, viszont az utánhúzás jelensége még mindig gondot jelentett. Ennek megfelelően a Sony az október közepén megjelent PSP 3000 fejlesztése közben a legnagyobb figyelmet a termék kijelzőjének szentelte. A megfeszített munkának meg is lett az eredménye, ugyanis az új megjelenítő az elődhöz képest színgazdagabb lett, emellett a panel válaszideje 30-ról 8 ms-ra csökkent, miközben 400:1 kontrasztaránya 2000:1-re erősödött.

A vásárlók azonban elégedetlenek az új modell képernyőjével, ugyanis a visszajelzések alapján a kijelző csíkozódik. A mellékelt kép szemlélteti a problémát, viszont érdemes megjegyezni, hogy a valóságban nem ennyire feltűnő a jelenség. Az ábra csak az eltérés lényeget nagyítja fel.

A Sony elmondása szerint a csíkozódás nem annyira zavaró tényező, figyelembe véve azt a tényt, hogy a PSP 3000 kijelzője számos ponton javult az elődhöz képest. A szóvivő közölte, hogy nem hibáról, hanem az alkalmazott technológiák mellékhatásáról van szó, mely szoftveres beavatkozással nem javítható. Ezzel a mondattal tulajdonképpen elhárította felelősségét a cég, jelezve, hogy nem kívánnak javítani az elégedetlenkedő vásárlók helyzetén. A játékosok tehát választás elé lettek állítva, vagy eltűrik az új termék csíkozódását, vagy visszatérnek a régebbi masinához, melynek képminősége más területeken hagy kívánnivalót maga után.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

fifa 15 полная скачать торрент

(garneuGop, 2018.03.30 18:43)

Прошу прощения, что я вмешиваюсь, но, по-моему, эта тема уже не актуальна.

---
смотреть всем кряк фифа 15 бесплатно, fifa 15 iso скачать торрент или <a href=http://15fifa.ru/>fifa официальный сайт</a> скачать таблетку fifa 15 pc

Elon Musk was right: artifitial intelligence will make new WAR. The "XEvil" was released!

(LatonyaSuews, 2018.03.26 04:39)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve any antibot CAPTCHA's.
Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

Bp

(Dzsozi79, 2015.11.14 19:09)

Üdv !
Ha esetleg valaki tudna segiteni !
az a gondom , psp-m 3004-es +flash 6.60+proC2
Hiába msolok rá iso játékot nem látja ! cso -k jók !
lehet hogy a recovery menüt kellene másképp beállitani ?
ha igen elküldené nekem valaki . dzsozi79@gmail.com
köszönöm !

Nagykarácsony

(Simon Dávid, 2013.07.28 12:56)

Betelepítettem a savegame mappába egy mentést és ha elindítom a játékot akkor nem addja be a mentést hanem a legelejét adta be. mit csináljak?

 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< December / 2018 >>